Over mij

Mijn naam is Wiske Wulff. Mijn interesse voor dieptepsychologie begon met mijn liefde voor sprookjes, waar ik als klein meisje geen genoeg van kreeg en waar in mijn vroegere werk als verhalenverteller veel mee werkte. Toen ik erachter kwam dat de symboliek in sprookjes in de dieptepsychologie gebruikt wordt om onze psyche te begrijpen en zelfs genezen, wist ik: hier moet ik alles over weten!

Mijn honger naar kennis leidde mij naar het Jungiaans Instituut in Nijmegen. Tijdens mijn studie viel het mij op dat het voor veel mensen een enorme opgave is om tot bloei te komen wanneer er sprake is van vroegkinderlijk trauma. In mijn scriptie onderzocht ik hoe de ontwikkeling van de psyche en het zelf kunnen stagneren, wanneer deze tijdens de kindertijd zijn ontwricht en beschadigd door trauma. Het is mijn wens dat iedereen die ooit te maken heeft gehad met trauma, zijn of haar ziel en eigenheid op een dag zo volledig mogelijk mag gaan ervaren.

Sinds mijn afstuderen werk ik met veel voldoening vanuit mijn eigen praktijk in het prachtige Lobith. Ik beschouw het als een grote eer dat ik mijn cliënten mag helpen hun blokkades op te heffen, zodat ze hun leven weer ten volste uit kunnen gaan leven.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?