Praktijkinformatie

Aanmeldingsprocedure

Je kunt je aanmelden voor therapie door contact met mij op te nemen via de contactpagina. We plannen dan een intakegesprek in waarin we dieper ingaan op jouw specifieke behoeften, verwachtingen en doelen voor de therapie. Tijdens dit gesprek krijg je ook de gelegenheid om meer te leren over de aanpak van analytische therapie en eventuele vragen te stellen. Als we samen besluiten om verder te gaan met de therapie, zullen we samen een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw unieke situatie en behoeften. Analytische therapie is laagdrempelig, en je hebt geen doorverwijzing van een huisarts nodig om je aan te melden.

Op dit moment is er geen sprake van een wachtlijst.

Tarieven

Een sessie van een uur kost 85. De therapie is voor particulieren vrijgesteld van BTW.

Het kan zijn dat je zorgverzekeraar de sessies volledig of gedeeltelijk vergoedt. Dat hangt af van je aanvullende verzekering voor alternatieve/complementaire geneeswijzen. Check via http://www.zorgwijzer.nl of je bij je huidige zorgverzekeraar in aanmerking komt voor een vergoeding.

Klachtenprocedure

Heb je een klacht over hoe de therapie verloopt, dan moedig ik je aan om dit eerst met mij te bespreken. Je kunt erop vertrouwen dat ik je klacht serieus neem en er mijn best voor doe om samen een oplossing te vinden.

Komen we er samen niet uit? Dan kun je een klacht indienen. Als registertherapeut val ik het onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ) en ben ik aangesloten bij geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG). Voor meer informatie over het indienen van een klacht kun je terecht op de website van de VIT.

Praktijkcodes

Als therapeut ben ik aangesloten bij beroepsvereniging VIT en koepelorganisatie RBCZ.

KVK-nummer: 87553503
Lidnummer VIT: 884.23.A
Licentienummer RBCZ: 230321R
AGB-code: 90116518
AGB-code praktijk: 90092908